Ethereum lompakko

0
711
Ethereum lompakko

Ethereum on yksi kuuluisimmista ja suosituimmista vaihtoehdoista kryptojen maailmassa. Tämä ei ole yllättävää, sillä se onnistui mullistamaan koko alan vuosia sitten. Tämä johtui siitä, että Ethereum oli yksi ensimmäisistä lohkoketjuista, joka mahdollisti muitakin toimintoja vain maksuna toimimisen sijasta. Tämän kuuluisuuden takia on hyvin mahdollista, että myös sinä olet kiinnostunut juuri tästä kryptosta.

Jos haluat hankkia Ethereumin Ether merkkejä, sinun tulee kuitenkin tietää joistakin tietyistä asioista. Esimerkiksi sinun tulee ehdottomasti tietää, miten Ether merkkejä hankitaan, ja miten niitä säilytetään turvallisesti. Tämä artikkeli tulee vastaamaan juuri näihin kysymyksiin, keskittyen tietenkin niiden turvalliseen säilyttämiseen. Tutustutaan siis Ethereumiin perinpohjaisesti, jotta voit siirtyä asiassa eteenpäin.

Oletko kiinnostunut Ethereumin hankinnasta?

Kuten mainitsimme, on hyvin mahdollista, että olet kiinnostunut tämän kuuluisan krypton hankinnasta. Hyvin monet kryptovaluutoista kiinnostuneet suosivat tätä valuuttaa, mikä voidaan nähdä ether kurssi arvosta verrattuna moniin muihin vaihtoehtoihin. Tietenkin myös siihen kuuluu kryptoille ominaiset suuret ja nopeat arvon vaihtelut, mutta yleisesti ottaen Ethereum kuuluu arvokkaampien kryptojen ja lohkoketjujen kategoriaan.

Ennen kuin hankit kryptovaluuttaa, on hyvin tärkeää, että opit turvallisesta ja vastuullisesta sijoittamisesta. Tähän on luotu hyvin monia oppaita, jotka perehtyvät asiaan hyvinkin perinpohjaisesti. Lue ne siis kunnolla läpi, ennen kuin siirryt asiassa eteenpäin.

Nopea opas Ether merkkien ostoon

Kun olet varmistanut, että tiedät, miten voit sijoittaa turvallisella ja vastuullisella tavalla, voit aloittaa Ether merkkien hankinnan. Tämä kaikki saa alkunsa valitsemalla sinulle sopiva Vaihto. Vaihdolla tarkoitetaan sivua tai palvelua, joka mahdollistaa perinteisten fiat valuuttojen vaihdon kryptomerkkeihin. Koska Ethereum on yksi suosituimmista ja kuuluisimmista vaihtoehdoista, lähes kaikki vaihdot tukevat sitä. Siten sinulla on todella monia eri vaihtoehtoja, joiden väliltä voit valita.

Kun olet valinnut sinulle sopivan Vaihdon, sinun tulee tietenkin rekisteröityä sivustolle. Tämä prosessi saattaa viedä jonkin verran aikaa, sillä sinun tulee myös todistaa henkilöllisyytesi. Eri sivustot eroavat toisistaan sen mukaan, minkälainen todistamis prosessi niillä on käytössä.

Kun olet suorittanut tämän vaiheen, olet valmis hankintaan. Sinun tulee tehdä talletus Vaihdolle, jotta sinulla on fiat valuuttaa, jolla voit tehdä ostoksen. Kun olet suorittanut tämän vaiheen, voit siirtyä markkina-alueelle ja ostaa niin suurella summalla Ether merkkejä kuin haluat. Näin olet ostanut itsellesi Ethereumia, ja voit siirtää ne sille sopivaan lompakkoon.

Ether merkkejä pitää säilyttää niille sopivalla tavalla

Samalla tavalla kuten ei varmasti säilyttäisi seteleitä taskun pohjalla, sinun tulee tietenkin säilyttää myös Ether merkkejä niille turvallisella, turvallisella tavalla. Tätä varten on luotu erityisiä Ethereum lompakoita eli krypto lompakoita. Krypto lompakot voidaan jakaa kahteen eri kategoriaan niiden käyttötarkoituksen mukaan.

Nämä kategoriat ovat kylmät ja kuumat lompakot. Kylmät lompakot ovat toiselta nimeltään laitteisto eli hard ware lompakko. Niillä tarkoitetaan sellaisia vaihtoehtoja, jotka eivät ole yhdistetty verkkoon. Kylmät lompakot ovat erityisen käytännöllisiä pitkäaikaiseen säilytykseen. Ne ovat kuitenkin hitaampia kuin kuumat lompakot.

Kuumat lompakot eivät ole kaikista parhaita pitkään säilytykseen. Ne toimivat verkon avulla, mikä tekee niiden käytöstä hyvin nopeaa. Tämän takia ne toimivat erityisen hyvin silloin, kun haluat käyttää Ether merkkejäsi johonkin. Voit esimerkiksi käyttää kuumaa lompakkoa maksujen suorittamiseen tai kaupan käymiseen. Koska lompakot ovat tarkoitettu eri asioihin, monet sijoittajat käyttävät molempia lompakoita.

Lähes kaikki vaihtoehdot tukevat Ethereumia

Sen lisäksi, että kryptolompakot voidaan jakaa kahteen kategoriaan, niistä on myös monia eri vaihtoehtoja. Koska Ethereum on yksi alan kuuluisimmista ja suosituimmista vaihtoehdoista, lähes kaikki niistä tukevat juuri tätä kryptoa. Siten sinulla on aivan uskomattoman monia vaihtoehtoja, kun valitset sinulle sopivaa kryptolompakkoa. Seuraavat vaihtoehdot ovat alan suosituimpia lompakoita Ethereumin säilyttämiseen.

Coinmotion

Coinmotion on erityisen suosittu vaihtoehto Suomessa, mikä johtuu yksinkertaisesti siitä, että kyseessä on suomalainen vaihtoehto. Se ei kuitenkaan tietenkään riitä syyksi siihen, miksi tämä on suosittu lompakko myös muualla maailmassa. Coinmotion on yksi suosituimmista kuumista lompakoista siitä syystä, että se on huomattavan helppokäyttöinen.

Coinmotion tukee monia muitakin kuuluisia vaihtoehtoja Ethereumin lisäksi. Tämän takia sillä on uskomattoman paljon käyttäjiä erityisesti Euroopassa. Sen käyttämisen aloittaminen on ilmaista, eikä rekisteröityminen vie paljoa aikaa. Siten pääset käyttämään lompakkoa nopeasti ja helposti.

Jaxx

Toinen suosittu kuuma lompakko on nimeltään Jaxx. Tämä on hyvin mielenkiintoinen vaihtoehto, koska se tukee yli 70 eri vaihtoehtoa. Siitä syystä se sopii erityisesti niille, jotka haluavat käyttää monia eri vaihtoehtoja. Toinen tekijä, mikä tekee Jaxx lompakosta mielenkiintoisen on se, että sitä voidaan käyttää myös puhelimella. Siten sen käyttö onnistuu hyvin näppärästi myös liikkeellä.

Nano Ledger S

Kuten sanoimme, pitkäaikaiseen säilytykseen käytetään vaihtoehtoja nimeltään kylmä lompakko eli hardware lompakko. Nämä lompakot ovat kirjaimellisesti erillisiä laitteistoja, jotka kytketään tietokoneeseen silloin, kun haluat käyttää niitä.

Ehdottomasti suosituin kylmä lompakko on Nano Ledger. Kyseessä ei ole suuri laite, vaan se muistuttaa monille tuttua USB muistitikkua. Kyseessä on kuitenkin huomattavasti turvallisempi vaihtoehto. Näin Ether merkkisi pysyvät turvassa esimerkiksi verkossa toimivilta hakkereilta.

Muut Ether lompakot

Nämä ovat tietenkin kaikista suosituimpia ja yleisimpiä lompakoita Ethereumin säilyttämiseen. Niiden lisäksi on kuitenkin muitakin vaihtoehtoja. Voit halutessasi käyttää paperilompakoita, jotka toimivat avaimen avulla. Nämä eivät kuitenkaan ole kaikista yleisin vaihtoehto, mutta niistä on silti hyvä tietenkin tietää.