Lataa elokuvia Netflixistä

0
554
Lataa elokuvia Netflixistä

Lähes jokaisella on nykypäivänä käytössä ainakin yksi suoratoistopalvelu, joita he käyttävät erilaisten sarjojen ja elokuvien katsomiseen. Suurimmalla osalla tämä on juurikin Netflix. Se sisältää todella huikean määrän erilaisia elokuvia ja sarjoja, joten sieltä todellakin löytyy jokaisella katsottavaa. Nykyään se on jopa tuottanut monia suosittuja elokuvia ja sarjoja, joita kutsutaan nimellä Netflix Originals.

Vaikka Netflix on todella upea suoratoistopalvelu, on erilaisia syitä, miksi monet haluavat ladata katsottavaa myös laitteillensa. Tämä kuitenkin herättää todella monia erilaisia kysymyksiä, kuten miten se voidaan oikeastaan tehdä, ja tietenkin onko se edes turvallista. Me tulemme vastaamaan kaikkiin näihin kysymyksiin tässä artikkelissa. Joten aloitetaan, jotta sinä pääset lataamaan lempielokuvasi laitteellesi.

Netflix aloitti suoratoistopalveluiden suosion

Ennen kuin siirrymme Netflixin elokuvien lataamiseen, haluamme kerrata hieman yhtiöstä. Kaikki Tietenkin tietävät miten palvelu toimii nykyään, mutta harvemmalla on tiedossa miten firma aloitti. Nykyään palvelu on lähes jokaisessa maassa käytössä, ja elokuvia ja sarjoja pääsee katsomaan suoraan sivustolta tai sovellukselta.

Alkujaan asia ei kuitenkaan ollut näin. Kun yhtiö perustettiin vuonna 1997, se toimi kuin eräänlainen videovuokraamo. Jos halusit katsoa elokuvan tai jotain sarjaa, sinun tuli siirtyä heidän sivustollensa. Sieltä pystyit tilaamaan DVD:n elokuvasta tai sarjasta, jota halusit katsoa. Tämä DVD sitten lähetettiin kotiovellesi postin kautta. Koska yhtiö toimi postin avulla, se oli käytössä vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Kuitenkin samalla kun internet on kehittynyt, niin on myös Netflix päässyt muuttamaan muotoaan. He olivatkin ensimmäinen suoratoisto palvelu, joka saavutti nykyisen suosionsa. Se on vuosien aikana levittänyt lähes kaikkialle, ja nykyään on olemassa vain muutama maa, jossa ihmiset eivät pääse katsomaan Netflixiä.

Miksi ihmiset haluavat ladata elokuvia ja sarjoja Netflixistä?

Vaikka Netflix on todella mahtava, monet käyttävät Audials palvelun tapaisia vaihtoehtoja ladatakseen Netflixistä katsottavaa tietokoneelleen. Tähän  on yksi selkeä syy. Koska Netflix käyttää internetiä toimiakseen, on olemassa monia erilaisia hetkiä, jolloin et pääse käyttämään sivustoa.

Monille tuttu tilanne on esimerkiksi lentokoneessa matkustaminen. Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin olla jumissa koneessa kirkuvan lapsen vieressä, kun et voi edes viedä huomiotasi muualle katsomalla lempi elokuvaasi. Juuri näitä hetkiä varten onkin hyvä ladata katsottavaa valmiiksi laitteellesi.

Toinen vastaava tilanne on esimerkiksi mökillä vietetty ilta. Monien kesämökit ovat joko metsän keskellä tai jopa saaressa. Näillä alueilla ei ole aina kaikista paras verkkoyhteys, joten saatat turhautua katsomasi elokuvan pätkiessä koko ajan. Varsinkin jos ilma ei ole kovin suosiva, valmiiksi ladattu elokuva voi pelastaa sinut tylsyydeltä.

Miten voit ladata sarjoja ja elokuvia Netflixistä

Miten sitten voit ladata erilaisia sarjoja ja elokuvia katsottavaksi? Tämä tapahtuu todella helposti. Jos haluat ladata tiedostoja suoraan laitteellesi kuten tietokoneellesi, voit käyttää lataus palvelua kuten Audialsia.

Jos haluat käyttää juuri tätä palvelua elokuvien lataamiseen, sinun tulee tietenkin aloittaa prosessi hankkimalla palvelin. Tämä onnistuu hyvin näppärästi heidän kotisivuillaan. Voit kokeilla ensiksi heidän laatimaa demo versiota, jos et ole täysin varma haluavansa maksaa täyttä summaa.

Kun olet ladannut ohjelmiston, sinun tulee siirtyä Netflixin sivustolle laitteellasi. Kirjauduttuasi sisään, sinun tulee tietenkin aktivoida ohjelmisto. Sieltä voit valita Netflix Video toiminnon. Siten ohjelmisto tunnistaa, minkälaisen tiedoston haluat sen lataavan. Kun ohjelmisto on aktivoitu, voit aloittaa elokuvan katsomisen. Tämä aloittaa lataamisen automaattisesti. Hienoin asia tässä on se, että voit laittaa ohjelmiston työskentelemään jopa silloin, kun et halua itse katsoa elokuvaa. Voit asettaa sen valmiiksi ennen kuin menet nukkumaan, ja kun heräät se on ladannut elokuvan valmiiksi tietokoneellesi.

Netflix sallii elokuvien ja sarjojen lataamisen rajatusti

Kieltämättä, Netflix tiedostaa itsekin tämän ongelman. Siitä syystä he tarjoavat mahdollisuuden ladata elokuvia ja sarjoja myös sovelluksen sisään. Tässä on kuitenkin muutama asia, minkä takia niiden laitteelle lataaminen on suositumpaa.

Ensimmäisenä, Netflix sallii pelkästään tiettyjen sarjojen ja elokuvien lataamisen. Toisin sanoen et pääse välttämättä lataamaan juuri sinun lempi elokuvaasi tai sarjaa katsottavaksi lentokoneessa tai mökillä.

Toisekseen, Netflixin sovellukseen ladatut elokuvat ja sarjat pysyvät siellä vain noin kuukauden. Siten jos unohdat katsoa kyseisen elokuvan tai sarjan siihen annetussa ajassa, ne tulevat katoamaan.

Onko Netflixistä lataaminen turvallista?

Monet tietenkin miettivät sitä, onko Netflixistä sarjojen ja elokuvien lataaminen edes turvallista. Tietenkin on aina hyvä pitää mielessä, että internetin käyttöön liittyy tietynlaisia riskejä. Jos kuitenkin käytät lataamiseen turvallista palvelinta, se on täysin turvallista. Siten valitsemalla luotettavan latauspalvelun tulet olemaan täysin turvassa.

Nämä palvelut takaavat sen, että tietokoneellesi latautuu pelkästään haluttu elokuva tai sarja. Toisin sanoen sinun ei tarvitse pelätä sitä, että laitteellesi ladattaisiin vahingossa viruksia tai muita haitallisia ohjelmistoja. Nämä palvelut lataavat tiedoston myös sellaisena, että se voidaan lähettää turvallisesti toisille laitteille. Voit sitten siirtää elokuvan vaikka puhelimellesi, jos haluat käyttää sitä mieluummin elokuvan katsomiseen lentokoneessa.

Katso elokuvia ja sarjoja missä vain, milloin vain!

Nyt tiedät aivan kaiken tarvittavan elokuvien ja sarjojen lataamisesta. Päätit sitten ladata niitä suoraan laitteellesi tai Netflixin sovellukseen, tiedät tarkalleen mitä tehdä. Nyt pääset viihdyttämään itseäsi jopa silloin, kun internet yhteys ei ole mahdollinen. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse enää ikinä kokea tylsyyttä!